Hoe wordt u één van de bewoners?

Planning koop-appartementen

Van inschrijving tot oplevering van de koopappartementen in High Park. Met deze planning krijgt u inzicht in het verkoopproces. Later volgt soortgelijke informatie over de huurappartementen.

1

Interesse kenbaar maken

Hiermee maakt u kenbaar dat u interesse hebt in een koopappartement.

Deze fase is inmiddels gestart. U kunt uw interesse voor een koopappartement hier kenbaar maken. Onze ervaren hypotheekadviseurs en makelaars geven u graag vrijblijvend hypotheekinformatie en prijs- en verkoopadvies over uw huidige woning. (Contact) In aanloop naar de start verkoop komt komende tijd steeds meer informatie beschikbaar op deze website.

2

Start verkoop

Vanaf dit moment kunt u definitief inschrijven op het appartement van uw voorkeur.

U krijgt van ons bericht via uw account dat u uw persoonlijke voorkeuren kunt gaan aangeven.
Uiteraard kunt u zich voor meerdere bouwnummers inschrijven.
Daarnaast zal er een informatiebijeenkomst plaatsvinden waar u naar toe kunt komen en waar u uitgebreid geïnformeerd wordt. Gedurende de inschrijfperiode kunt u uw voorkeuren aanpassen en wijzigen in uw account. De verkoopstukken definitieve koopprijzen vindt u dan op deze projectwebsite.

3

Deadline inschrijving

De inschrijftermijn is voorbij en vanaf dit moment kunt niet meer inschrijven en/of uw persoonlijke voorkeuren wijzigen. De appartementen zullen na de inschrijftermijn worden toegewezen.

4

Toewijzing appartementen

U krijgt bericht of u één van de nieuwe bewoners van High Park wordt.

Wordt u één van de nieuwe bewoners? Dan nodigt ons makelaarsteam u uit voor een verkoopgesprek. U heeft op dit moment een optie op het toegewezen appartement voor een periode van twee weken. Vervolgens tekent u de Koop-/Aannemingsovereenkomst.

5

Kopers-begeleiding

Begeleiding van koop tot oplevering

Na het tekenen van de Koop-/Aannemingsovereenkomst nemen wij samen uw gewenste aanpassingen door. Van koop tot oplevering krijgt u persoonlijke begeleiding van ons verkoopteam en nodigen wij u uit in de showroom.

6

Afspraak notaris

De verkoopakte wordt getekend.

Zodra uw financiering is geregeld en aan alle overige voorwaarden is voldaan, kunt u de verkoopaktes ondertekenen bij de notaris. U bent nu definitief trotse eigenaar van een appartement in High Park.

7

Tijdens de Bouw

Op de hoogte blijven van de voortgang.

De werkzaamheden zijn al in 2018 gestart. Wij houden u onder meer via nieuwsbrieven op de hoogte van de voortgang. Op geselecteerde momenten kunt u zelf een kijkje nemen op de locatie en kennismaken met uw toekomstige buren.

8

Oplevering woning

Het appartementencomplex is gereed.

In de tweede helft van 2020 is het zover: uw appartement wordt opgeleverd. Voortaan woont u op hoog niveau en geniet u van het mooiste uitzicht van Arnhem.