Hoe staat het met de bouw?

Bouwupdates

Bekijk hier de bouwupdate van november 2019

Bekijk hier de bouwupdate van september 2019

Planning koop-appartementen

Van inschrijving tot oplevering van de koopappartementen in High Park. Met deze planning krijgt u inzicht in het verkoopproces. Later volgt soortgelijke informatie over de huurappartementen.

1

Interesse kenbaar maken

Deze fase is inmiddels voorbij.

2

22 juni - 10.00

Start verkoop

De verkoop is gestart.

3

27 juni

Informatiebijeenkomst

4

1 juli - 12.00

Deadline inschrijving

De inschrijftermijn is voorbij.

5

Toewijzing appartementen

U krijgt bericht of u één van de nieuwe bewoners van High Park wordt.

Wordt u één van de nieuwe bewoners? Dan nodigt ons makelaarsteam u uit voor een verkoopgesprek. U kunt vervolgens een optie krijgen op het appartement dat aan u is toegewezen. De verkoopgesprekken zullen zo spoedig mogelijk na de toewijzing worden ingepland. Na het verkoopgesprek heeft u één week de tijd om te beslissen of u tot definitieve aankoop wenst over te gaan. De aankoop wordt vervolgens vastgelegd door het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst.

6

Kopers-begeleiding

Begeleiding van koop tot oplevering

Na het tekenen van de Koop-/Aannemingsovereenkomst nemen wij samen uw gewenste aanpassingen door. Van koop tot oplevering krijgt u begeleiding van ons verkoopteam.

7

Afspraak notaris

De verkoopakte wordt getekend.

Zodra uw financiering is geregeld en aan alle overige voorwaarden is voldaan, kunt u de verkoopaktes ondertekenen bij de notaris. U bent nu definitief trotse eigenaar van een appartement in High Park.

8

Tijdens de Bouw

Op de hoogte blijven van de voortgang.

De werkzaamheden zijn al in 2018 gestart. Wij houden u onder meer via nieuwsbrieven op de hoogte van de voortgang. Op geselecteerde momenten kunt u zelf een kijkje nemen op de locatie en kennismaken met uw toekomstige buren.

9

Oplevering

Het appartementencomplex is gereed.

De geplande oplevering is in de tweede helft van 2020. Na de oplevering kan uw verhuizing beginnen en woont u officieel op hoog niveau!